Essence polikarbonát üvegház 8,88 m2
Essence polikarbonát üvegház 8,88 m2
439 989 Ft(346 448 Ft+ÁFA)

Essence polikarbonát üvegház 8,88 m2

Essence polikarbonát üvegház 8,88 m2
Fizetés: Előreutalással
Szállítási költség: INGYENES
Szállítási idő: Kérem érdeklődjön róla
439 989 Ft(346 448 Ft+ÁFA)
Részletek

Leírás

Az új, nagy minőségű, kétszárnyú ajtóval rendelkező Essence termékcsalád üvegháza nemcsak a nagyvonalú terjedelmével varázsolja el Önt, hanem a praktikusságával, a gyönyörű kivitelével, a robusztus konstrukciójával, az egyszerű összeszerelhetőségével és a tökéletes használati tulajdonságokkal egyaránt.  A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram dupla polikarbonát falak és a tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól.  A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik. Az erős, rozsdamentes konstrukció alumínium profilokból áll, és a kiegészítő merevítőkkel könnyen ellenáll még a nagy mennyiségű hótakarónak is (terhelhetőség több mint 80kg/m2). A termék csomagolása biztonságos, masszív, amelyben az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem megtalálható. A táblák rögzítése egyszerű a kerületi profilokban. Süllyesztet a talapzata a kerekek könnyebb haladásához. Két darab nagyméretű szellőző tetőablaka van. Speciálisan merevített a konstrukció. Magas a felszereltsége Hatékony szellőztető és vízelvezető. A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. A kényelmes kétszárnyú ajtó mágneszáras reteszeléssel ellátott. Küszöbe alacsony a kerekek könnyű áthaladásához. Az ajtaja zárható. Gazdag tartozékokkal rendelkezik. Hosszú élettartam és tartósság  Gyakorlatilag törhetetlen, csúcsminőségi polikarbonát panelekből áll. Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét. A 100%-os UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és a besárgulástól. Az alapzata horganyzott acél.  Egyedi konstrukció, ami erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság. Könnyű, törhetetlen polikarbonát panelekből épül fel. Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szervizigény. A panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi megoldással további rögzítő elemek használata nélkül történik. Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető. Az üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje.

Csomagolás:

Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is.

 

Súly: 73 kg

 

BIZTONSÁG:

Üvegházainkra két év kellékszavatosság vonatkozik, amennyiben szakszerűen állították fel az üvegházat.
Mindenképpen betonalapot javaslunk az üvegházak alapjának.

Mivel az üvegház nem téglaépület, ezért a teherbírása sem egyenlő azzal.
A szél és hó terhelés ellen nem teszteltük. Ezért az ilyen a károkért nem vállalhatunk felelősséget.
Továbbá nem vállalunk felelősséget a közvetlen vagy közvetett károkért, ami az emberekben, állatokban és az ingóságokban keletkezik, illetve a vis major esetekre sem.
A terméket az Ön igényei alapján egyedileg gyártatjuk, így a termékre nem vonatkozik magánszemély esetében sem a 14 napos termékelállási jog.

 

Műszaki adatok:

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm): 366 x 242,5 x 231
Üvegház alapterülete  (m2): 8,88
Oldalfal magassága  (cm): 123,5
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm): 116 x 196,5
Vázszerkezet anyaga szélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színe ezüst
Lemezek anyaga (oldalfal) 4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető) 4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzat csomagolás része
Szellőző ablak 2 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M) 198 x 45 x 12,5 cm, 48 kg
Panelek (H x Sz x M) 171,5 x 66,5 x 15,5 cm, 25 kg
Adatok
Cikkszám
701944