Balance polikarbonát üvegház 8,88 m2
Balance polikarbonát üvegház 8,88 m2
461 989 Ft(363 771 Ft+ÁFA)
439 989 Ft(346 448 Ft+ÁFA)

Balance polikarbonát üvegház 8,88 m2

Balance polikarbonát üvegház 8,88 m2
Fizetés: Előreutalással
Szállítási költség: INGYENES
Szállítási idő: Kérem érdeklődjön róla - ELŐRENDELHETŐ 2022 FEBRUÁRRA!
5
461 989 Ft(363 771 Ft+ÁFA)
439 989 Ft(346 448 Ft+ÁFA)
Kezdete: 2022.01.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 22 000 Ft
Részletek

Leírás

Az új, extra minőségű, kétszárnyú ajtóval rendelkező Balance termékcsalád üvegháza nemcsak a nagyvonalú terjedelmével varázsolja el, hanem a praktikusságával, a gyönyörű kivitelével, a víztiszta oldalfalaival, a robusztus konstrukciójával, az egyszerű összeszerelésével és a tökéletes használati tulajdonságaival egyaránt. A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram polikarbonát víztiszta falak és a dupla polikarbonát tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól. A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik. Az erős rozsdamentes konstrukció alumínium profilokból áll, és a kiegészítő merevítőkkel könnyen ellenáll még a nagy mennyiségű hótakarónak is (terhelhetőség több mint 80kg/m2). A táblákat egyszerűen rögzítették a kerületi profilokban. Süllyesztet a talapzata a kerekek könnyebb áthaladásához. Két darab nagyméretű szellőző tetőablak van rajta. Speciálisan merevített a konstrukció. Tetőpanel dupla falú üregkamrás polikarbonát, amely védelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az oldalsó panel víztiszta polikarbonát, amely 90%-os fényáteresztést biztosít még a rosszabb fényviszonyok esetén is. Magas a felszereltsége. Hatékony szellőztetővel és vízelvezetővel rendelkezik. A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. Karbantartásmentes, több tízéves az élettartama. Kényelmes kétszárnyú az ajtaja mágneszáras reteszeléssel. A küszöb alacsony a kerekek könnyű áthaladásához. Zárható az ajtó. Gazdag tartozékokkal rendelkezik. Hosszú élettartam és tartósság Gyakorlatilag törhetetlen, extra minőségi polikarbonát panelekből áll. Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét. A 100%-os UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és a besárgulástól. Az alapzata horganyzott acél. Az egyedi konstrukció erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság. Könnyű, törhetetlen polikarbonát paneljei vannak. Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szervizigény A panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi megoldással további rögzítő elemek használata nélkül történik. Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető. Az üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje.

Csomagolás: Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is.

 

Súly: 73 kg

 

BIZTONSÁG:

Üvegházainkra két év kellékszavatosság vonatkozik, amennyiben szakszerűen állították fel az üvegházat.
Mindenképpen betonalapot javaslunk az üvegházak alapjának.

Mivel az üvegház nem téglaépület, ezért a teherbírása sem egyenlő azzal.
A szél és hó terhelés ellen nem teszteltük. Ezért az ilyen a károkért nem vállalhatunk felelősséget.
Továbbá nem vállalunk felelősséget a közvetlen vagy közvetett károkért, ami az emberekben, állatokban és az ingóságokban keletkezik, illetve a vis major esetekre sem.
A terméket az Ön igényei alapján egyedileg gyártatjuk, így a termékre nem vonatkozik magánszemély esetében sem a 14 napos termékelállási jog.

 

Műszaki adatok:

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm): 366 x 242,5 x 231
Üvegház alapterülete  (m2): 8,88
Oldalfal magassága  (cm): 123,5
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm): 116 x 196,5
Vázszerkezet anyaga szélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színe ezüst
Lemezek anyaga (oldalfal) 4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető) 4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzat csomagolás része
Szellőző ablak 2 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M) 198 x 45 x 12,5 cm, 48 kg
Panelek (H x Sz x M) 171,5 x 66,5 x 15,5 cm, 25 kg
Adatok
Cikkszám
701925