Optimum hybrid polikarbonát üvegház 4,63 m2
Optimum hybrid polikarbonát üvegház 4,63 m2
241 989 Ft(190 543 Ft+ÁFA)
219 989 Ft(173 220 Ft+ÁFA)

Optimum hybrid polikarbonát üvegház 4,63 m2

Optimum hybrid polikarbonát üvegház 4,63 m2
Fizetés: Előreutalással
Szállítási költség: INGYENES
Szállítási idő: Kérem érdeklődjön róla
9
241 989 Ft(190 543 Ft+ÁFA)
219 989 Ft(173 220 Ft+ÁFA)
Kezdete: 2022.01.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 22 000 Ft
Részletek

Leírás

Az új, jó minőségű hybrid termékcsaládba tartozó üvegházakban ötvöződik az oldalsó paneleknek köszönhetően, a letisztult és gyönyörű üvegre hasonlító kivitel, a robusztus konstrukció, valamint az egyszerű összeszerelés a tökéletes használati tulajdonságokkal.  A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram polikarbonát falak és a kamrás polikarbonát tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól.  A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik. A rozsdamentes konstrukció erős alumínium profilokból áll. A termékcsomagolás masszív és biztonságos, benne van az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem. A tetőpanel dupla falú üregkamrás polikarbonát, amely védelmet biztosít az erős napsugarak ellen. Az oldalsó panel víztiszta polikarbonát, amely 90%-os fényáteresztést biztosít még a rosszabb fényviszonyok esetén is. A nagy, pántos ajtó jobb és baloldalon is felszerelhető. A táblák egyszerűen rögzíthetők a kerületi profilokban. A nagyon jó minőségű konstrukció és az anyagok ellenállnak a legtöbb szélnek, a hónak és a jégesőnek is, megfelelő rögzítés esetén . Mágneszáras a reteszelés a nyitott ajtónál. Zárható az ajtó. Egységesek a konstrukciós elemek a könnyű kezelhetőség és karbantartás érdekében. Magas a felszereltsége  Hatékony szellőztetés és vízelvezetés. A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. Kényelmes nagy ajtóval rendelkezik mágneszáras reteszeléssel. Hosszú élettartam és tartósság - Gyakorlatilag törhetetlen, csúcsminőségi polikarbonát panelekből épül fel. - Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét. A 100%-kos UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és besárgulástól. Acél horganyzott alapzata van. Egyedi konstrukció, ami erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság. Könnyű, törhetetlen polikarbonát panelekből áll. Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szervizigény. A panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi megoldással további rögzítő elemek használata nélkül történik. Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető. Az üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje.

Csomagolás - Kompakt, könnyű és nagyon tartós a csomagolása. - Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is. 

 

Súly: 42 kg

 

Megfelelő rögzítés esetén 75 kg/m2 havat kibír és 90 km/h óra szelet. - Nem tesztelt.

 

BIZTONSÁG:

Üvegházainkra két év kellékszavatosság vonatkozik, amennyiben szakszerűen állították fel az üvegházat.
Mindenképpen betonalapot javaslunk az üvegházak alapjának.

Mivel az üvegház nem téglaépület, ezért a teherbírása sem egyenlő azzal.
A szél és hó terhelés ellen nem teszteltük. Ezért az ilyen a károkért nem vállalhatunk felelősséget.
Továbbá nem vállalunk felelősséget a közvetlen vagy közvetett károkért, ami az emberekben, állatokban és az ingóságokban keletkezik, illetve a vis major esetekre sem.
A terméket az Ön igényei alapján egyedileg gyártatjuk, így a termékre nem vonatkozik magánszemély esetében sem a 14 napos termékelállási jog.

 

 

Műszaki adatok

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm): 246 x 185 x 208
Üvegház alapterülete  (m2): 4,63
Oldalfal magassága  (cm): 127
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm): 171 x 56,3
Vázszerkezet anyaga szélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színe ezüst
Lemezek anyaga (oldalfal) luxus átlátszó polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető) 4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzat csomagolás része
Szellőző ablak 1 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M) 267 x 18,5 x 10,5 cm, 28,5 kg
Panelek (H x Sz x M) 120 x 62 x 10 cm, 13,5 kg

 

Adatok
Cikkszám
701572